Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко відчув запах крові Черновецького

Субота, 29 грудня 2007, 13:01

Рішення Верховної Ради про призначення на 16 березня 2008 року дострокових виборів 77 голів сільських, селищних і міських рад свідчить про початок реального процесу очищення і реформування органів місцевої влади.

Так у Блоці Віталія Кличка прокоментували прийняття українським парламентом ряду відповідних постанов, йдеться в заяві блоку.

"Абсолютно очевидно, що вже найближчим часом Верховною Радою буде прийняте рішення про проведення дострокових виборів міського голови Києва", - вважають у блоці.

"Це єдина можливість відновити справедливість у місті. Адже формат "земельно-майнової" більшості Черновецького в Київраді суперечить результатам волевиявлення киян", - відзначається в заяві.

Представники блоку закликали депутатів Верховної Ради закріпити процедуру проведення голосування в два тури.

"Таким чином, кияни будуть застраховані від обрання міським головою неадекватних людей, а також кандидатів, що будують кампанію на підкупі соціально незахищених шарів", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, Верховна Рада 28 грудня прийняла 77 постанов про дострокові вибори сільських голів і мерів невеликих українських міст. За словами спікера Арсенія Яценюка, незабаром парламент може приступити до аналогічних, але більш істотних рішень.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування