Тимошенко зібрала Кабмін через призначення й продаж

Субота, 29 грудня 2007, 13:08

Кабінет міністрів на засіданні в суботу планує здійснити ряд кадрових призначень, повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Ми зробимо ряд кадрових призначень, щоб сформувати команду, щоб вона могла в новому році нормально працювати", - сказала Тимошенко, відкриваючи засідання уряду.

Кабінет міністрів на засіданні в суботу також має намір розглянути і схвалити внесення змін до закону "Про мораторій на відчуження майна, що знаходиться у володінні Федерації профспілок України", що передбачають продовження мораторію до 1 січня 2009 року.

Відповідно до порядку денного засідання, уряд також розгляне проект постанови про затвердження переліку товарів, експорт і імпорт яких підлягає ліцензуванню, і обсягів квот у 2008 році.

Крім того, уряд розгляне проект постанови про створення Національного агентства з питань оборонно-промислового комплексу.

На засідання Кабміну також винесений проект постанови про затвердження переліку господарчих товариств, державні пакети акцій яких підлягають першочерговому продажу, а також державних підприємств і відкритих акціонерних товариств, що підлягають першочерговій підготовці до продажу в 2008 році.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування