Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністів, що підтримали бюджет, хочуть покарати

Субота, 29 грудня 2007, 15:46

Кримський реском КПУ вимагає відкликати з посад голів і спецкомісії Верховної Ради комуністів, що голосували за прийняття бюджету на 2008 рік.

У заяві кримського рескому партії, розповсюдженій у суботу, відзначається, що в ході розгляду проекту бюджету в другому читанні ряд народних депутатів із фракції Компартії всупереч рішенню президії ЦК КПУ проголосували "за".

"Те що сталося в ході голосування за бюджет бюро рескому партії розцінює як групівщину, що призвела до ренегатства, грубого попрання принципів демократичного централізму, як неспростовний факт співробітництва з урядом Тимошенко, що виступає з позиції антиросійських, націоналістичних, проамериканських інтересів", - йдеться в заяві.

Кримські комуністи нагадують, що депутати Ткаченко, Мармазов і Калетник очолюють за пропозицією фракції КПУ комітети і спецкомісію ВР України.

"Ці члени фракції проголосували картками відсутніх на пленарному засіданні народних депутатів - Грача і Перестенко, що дискредитує Кримську республіканську партійну організацію і її представників у вищому законодавчому органі країни", - підкреслюється в заяві.

Бюро Кримського рескому КПУ наполягає на скликанні позачергового пленуму ЦК КПУ, вимагає притягнути до суворої партійної відповідальності комуністів, народних депутатів України Бевза, Мармазова, Калетника, Ткаченко, а також відкликати з посад голів і спецкомисії ВР України комуністів, народних депутатів Ткаченко, Калетника, Мармазова, як таких, що дискредитували партію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування