Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україну чекає хлібний бум?

Субота, 29 грудня 2007, 21:46

Уряд запланував у 2008 році зростання врожаю зернових у два рази.

Про це повідомила прем’єр Юлія Тимошенко у зверненні до народу по Першому національному в суботу.

"З 20 млн. до 40 млн. тон зросте врожай зернових. Ми так плануємо, і передбачаємо в бюджеті відповідну підтримку", - наголосила вона.

За словами прем’єра, ця підтримка буде здійснюватися аграрним фондом, через який буде закуплено близько півтора мільйони тон зерна.

Вона також наголосила, що активно здійснюватиметься технічне переоснащення. "Тільки нових комбайнів буде придбано у 10 разів більше, ніж у попередньому році", - пообіцяла вона.

Тимошенко повідомила, що "на соціальну структуру села закладені кошти, що дозволять збудувати 350 тисяч квадратних метрів житла для працівників бюджетних установ, які працюють в селі, та 125 тисяч для інших категорій селян".

"Ми рішуче й безкомпромісно прибираємо корупцію в земельних відносинах", - заявила також прем’єр. За її словами, всі отримані за рахунок детінізації земельних ресурсів кошти будуть спрямовані до місцевих бюджетів.

"Ми покладемо край владним латифундистам, які корупційно торгують землею наліво і направо. Місцеві бюджети збільшаться в десятки разів", - пообіцяла Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування