Ющенко накреслив "стратегію" Яценюку і Тимошенко при Богатирьовій

Четвер, 10 січня 2008, 13:35

Президент Віктор Ющенко проводить щотижневу традиційну зустріч із прем’єр-міністром і головою Верховної Ради за участі секретаря РНБО і глави секретаріату президента з метою окреслити спільні завдання роботи влади на 2008 рік.

"Ми приступаємо до режиму регулярних щотижневих консультацій, які будуть визначати пріоритети в рамках наших домовленостей", - цитує його прес-служба президента.

"Сьогодні для мене є питання номер один – це вироблення нашої спільної позиції щодо організації роботи влади на 2008 рік", - сказав Ющенко на початку зустрічі, зазначивши, що такі позиції мають бути сформульовані у спільних стартових документах.

Президент окреслив стратегічні завдання законодавчої роботи парламенту.

При цьому він акцентував на своєму проханні до Верховної Ради про продовження роботи сесії, яке було спрямовано голові Верховної Ради Арсенію Яценюку у вівторок.

Глава держави зазначив, що передав парламенту пакет законопроектів, які просить розглянути як невідкладні.

Окрім того, Ющенко передає парламенту законопроект щодо нового порядку проведення тендерної політики держави. Цей законопроект готувався останні 5 місяців, і в ньому враховані пропозиції всіх рівнів державної влади, починаючи з місцевого.

Президент також вважає, що Верховна Рада має переглянути пакет законопроектів, що були ухвалені парламентом у той час, коли її робота була визнана неконституційною і нелегітимною.

Ющенко також визначив ключові завдання для уряду.

Узагальнюючи завдання для влади, президент висловив переконання, що він бачить усі шанси і можливості спільних дій для покращення добробуту кожного громадянина та розвитку сучасної України.

"Я переконаний, що ми зможемо діяти ефективно, системно, єдиною командою і без зайвого популізму", - зазначив Ющенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...