Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко відправив своїх людей з’ясувати, як утримують Гангана

П'ятниця, 11 січня 2008, 09:12

Робоча група МВС України відбула до Вінницької області з метою перевірки дотримання прав затриманого в Україні російського громадянина Михайла Гангана.

Про це повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю МВС, посилаючись на відповідне розпорядження міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Згідно з ним, 11 січня до Вінницької області відбула група фахівців МВС з метою проведення службової перевірки стану дотримання українського законодавства та міжнародних стандартів щодо гарантування прав Гангана, який нині перебуває під вартою згідно з рішенням Замостянського райсуду міста Вінниці.

До складу робочої групи включено, зокрема, радника міністра внутрішніх справ Катерину Левченко, представників Управління міжнародних зв’язків та Департаменту роботи з персоналом МВС України.

Як відомо, 31 грудня вінницькі міліціонери затримали Гангана, якого Росія оголосила у міжнародний розшук.

Ганган – один з учасників опозиційного владі "Маршу незгодних". Російські опозиціонери просять Україну не видавати його російській владі.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що розпочати процедуру екстрадиції Гангана до Росії поки неможливо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування