У Литвина вирішили залишитися і "розумними, і красивими"

П'ятниця, 11 січня 2008, 15:21

Депутат від фракції Блоку Литвина Михайло Сирота заявляє, що Блок Литвина не входитиме в об’єднану опозицію із Партією регіонів.

Про це йдеться в коментарі Сироти, повідомляє УНІАН.

“На виборчій кампанії ми говорили виборцям, що не підемо в опозицію, а будемо робити все від нас залежне для реалізації наших програмних виборчих засад", - зазначив Сирота, коментуючи заяви з Партії регіонів щодо можливості створення об’єднаної парламентської опозиції у складі Блоку Литвина, Партії регіонів та КПУ.

Водночас депутат наголосив, що Блок Литвина не може бути в коаліції, оскільки багато програмних положень коаліції не сприймає, наприклад - ухвалення нової Конституції на референдумі, входження до НАТО, вільний ринок землі тощо.

Але, за словами Сироти, багато положень урядової коаліції збігається з програмними положеннями Блоку Литвина, отже з цих питання його представники будуть активно співпрацювати з парламентською більшістю.

“Ми будемо підтримувати все здорове, корисне, що буде продукувати як коаліція, так і опозиція”, - підкреслив Сирота, додавши, що Блок Литвина не входитиме в жорсткі рамки, які нав’язують з однієї чи іншої сторони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування