Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі обурились, що Тимошенко не відповідає на їхні листи

П'ятниця, 11 січня 2008, 15:30

Партія регіонів заявляє, що уряд Юлії Тимошенко не реагує на письмові звернення їхньої фракції з вимогою надавати відповідні документи, що стосуються діяльності Кабміну.

"Першого листа з проханням відкрити для опозиції стенограми, протоколи засідань уряду, проекти урядових рішень та інші документи, потрібні для ефективного контролю опозиції за діями влади, секретаріат фракції Партії регіонів скерував до Кабміну ще 24 грудня 2007 року. Одначе і досі ані відповіді на листа, ані доступу до документів не дано", - сказано у заяві партії.

Водночас, зазначають "регіонали", у пресі була розповсюджена урядова інформація про закриття доступу до урядових документів для колишніх членів уряду, а нині діячів опозиції.

"Таке ставлення Кабінету Тимошенко до вимог опозиції суперечить демократичним засадам прозорості та відкритості влади. І вже аж ніяк не вписується в контекст численних заяв з цього приводу, які виголошувала сама Тимошенко", - сказано у заяві.

"Можна говорити лише про черговий приклад того, як декларації, гасла і обіцянки Тимошенко становлять повну протилежність її практичним вчинкам і діям", - заявляють у Партії регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування