Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб Медведько розібрався зі скандальним стадіоном

П'ятниця, 11 січня 2008, 16:17

Кабінет Міністрів має намір звернутися до Генпрокуратури з проханням провести перевірку законності й умов надання в оренду земельних ділянок навколо території НСК "Олімпійський".

Підготувати відповідну інформацію для звернення до ГПУ доручила КРУ, Держкомзему й Фонду державного майна прем`єр Юлія Тимошенко на нараді в Кабінеті Міністрів із питань підготовки й проведення в Україні Євро-2012.

"У нас є КРУ, й давайте доручимо Фонду держмайна й Держкомзему, щоб вони сформулювали нам інформацію на цю тему, й потім ми підготуємо терміновий лист генеральному прокурору. Потрібно перевірити все, що там відбувається", - сказала Тимошенко.

Прем`єр дала таке доручення на підставі інформації, озвученої міністром у справах сім`ї, молоді та спорту Юрієм Павленком, про те, що зараз Київська міськрада надсилає свої рішення про передачу різним структурам земельних ділянок в оренду строком до 15 років.

"Територія НСК "Олімпійський" становить 32 га. Це 6 підприємств, які знаходяться в управлінні Міністерства у справах сім`ї, молоді та спорту. Всі вони повинні бути єдиним комплексом для того, щоб забезпечити проведення фінальної частини Євро-2012", - сказав Павленко.

Крім того, Тимошенко доручила апарату Кабінету Міністрів запланувати на 16 січня проведення наради під головуванням прем`єр-міністра на тему "землі навколо стадіону "Олімпійський".

Паралельно вона доручила підготувати проведення наради з "Укравтодором" із питання будівництва доріг у контексті підготовки й проведення Євро-2012.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування