Затримані журналісти мовчатимуть до прибуття адвоката

П'ятниця, 11 січня 2008, 17:50

Столична міліція не вбачає будь-яких порушень законодавства з боку знімальної групи телеканалу СТБ та кореспондента інтернет-видання "Оглядач", які були затримані у Конча-Заспі.

Про це повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС України у Києві з посиланням на інформацію керівництва Голосіївського райвідділу міліції столиці.

Туди співробітниками УДО були доставлені журналісти для встановлення їх осіб і причин перебування на території, де розміщуються державні дачі, повідомляє УНІАН.

"Міліція не вбачає порушення адміністративного і тим більше кримінального характеру в діях журналістів", - наголосили у міліції.

При цьому у столичній міліції зазначили, що доставлені до райвідділу журналісти, зокрема, Тетяна Чорновіл ("Оглядач"), написала пояснення щодо свого перебування на вище зазначеній території і була відпущена міліцією.

У той же час кореспондентка СТБ Павлина Василенко та оператор телеканалу Юрій Долгоручко відмовилися надавати будь-які пояснення до прибуття адвоката, і наразі перебувають в Голосіївському райвідділі міліції.

У свою чергу один із журналістів СТБ Осман Пашаєв пояснив, що знімальна група намагалася зняти в Конча-Заспі будівлі, які належать лідеру КПУ Петру Симоненку, Володимиру Литвину, Леоніду Кучмі та Леоніду Кравчуку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News