Ющенко встановив дед-лайн по Євро-2012

П'ятниця, 11 січня 2008, 18:11

Президент Віктор Ющенко заявляє, що в лютому вже повинні початися роботи з реконструкції і будівництва об'єктів для проведення в Україні у 2012 році фіналу чемпіонату Європи з футболу.

Про це він сказав у ході наради з головами обласних держадміністрацій у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Січень - це останній місяць завершення робіт із планування. Лютий 2008 року - це перший місяць, коли на майданчики завозиться устаткування, починаються будівельні роботи, реконструкція спортивної інфраструктури", - сказав президент.

Ющенко відзначив, що організацію цих робіт повинні взяти під свій контроль керівники регіонів.

Він також додав, що до 2010 року повинна бути завершена робота зі створення сучасної мережі автодоріг.

За словами президента, на будівництво і реконструкцію мережі автодоріг відводиться приблизно 55 млрд. грн.

"Значна частина цих робіт повинна бути завершена до 2010 року. Приблизно 60% цього обсягу має бути завершено до цього періоду - загалом, це план на п'ять років", - сказав Ющенко.

У той же час глава держави підкреслив, що поки ще не закінчилися дискусії по фінансовому забезпеченню в 2008 році будівництва і реконструкції об'єктів для Євро-2012.

За його словами, він дав доручення Національному агентству протягом 10 днів сформулювати всі необхідні пропозиції.

"Через 10 днів ми одержимо повну доповідь і проведемо засідання організаційного комітету і ця цифра, що буде погоджена, буде в бюджеті (2008 року)", - сказав президент.

Ющенко попросив голів облдержадміністрацій "персонально пройтися по всіх кошторисах" і взяти під контроль організацію цієї роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування