Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Раді радять провести дострокові вибори навесні

Субота, 12 січня 2008, 10:12

Комітет держбудівництва і місцевого самоврядування Верховної Ради створив робочу групу для підготовки проекту висновку щодо можливості парламенту призначати позачергові вибори органів місцевого самоврядування.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформуправління Верховної Ради.

У ході засідання комітет розглянув звернення голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова про можливість призначення Верховною Радою позачергових виборів депутатів Харківської міськради і Харківського міського голови.

Народні депутати заслухали інформацію заступника голови комітету Юрія Ключковського про звернення голови Харківської обладміністрації, у якому йдеться про порушення Харківською міською радою і Харківським міським головою діючого законодавства в області земельних правовідносин, містобудування й архітектури, житлово-комунального господарства, а також щодо політичних і громадських організацій.

За підсумками обговорення питання, було вирішено створити робочу групу для даного питання в складі народних депутатів: Миколи Трайдука (керівник групи), Сергія Гордієнка, Владислава Каськіва, Вадима Петренка, Віктора Пилипишина.

Робочій групі доручено підготувати проект висновків з цього питання до 9 лютого 2008 року і подати його на розгляд комітету.

Крім того, комітет рекомендує парламенту призначити позачергові вибори окремих сільських, селищних та міських голів на неділю, 30 березня 2008 року, передає УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...