Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучму попросять повторити записане на плівках Мельниченка?

Субота, 12 січня 2008, 13:11

Найближчим часом будуть проведені фонографічні експертизи за участю високопосадових осіб, які раніше проходили як учасники записів розмов в кабінеті екс-президента Леоніда Кучми майора держохорони Миколи Мельниченка.

Про це заявив Генпрокурор Олександр Медведько в суботу на прес-конференції в Києві.

За його словами 9 січня поточного року в приміщенні секретаріату президента були проведені слідчі дії з використанням звукозаписуючого пристрою диктофону Toshiba, в ході яких була підтверджена можливість здійснення звукозапису в спосіб, показаний майором Мельниченком.

Як повідомив Генпрокурор, наступним етапом слідчих експериментів передбачається проведення експертиз з безпосередньою участю осіб, голоси яких нібито записані на плівках Мельниченка.

"Я не можу зараз назвати всіх, хто будуть приймати участь у слідчих експериментах. Ми повідомимо про це пізніше", - заявив Медведько.

Раніше в інтерв'ю "Українській правді" генпрокурор повідомив, що до експертиз по справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе будуть залучені експерти ПАРЄ та співробітники ФБР.

Водночас адвокат Мельниченка заявив "Українській правді", що його клієнт згодний віддати записи лише тим експертам ПАРЄ, яким будуть довіряти потерпілі: Леся Гонгадзе, Олександр Єльяшкевич, Олександр Подольский, Мирослава Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування