Компенсації по Ощадбанку СРСР доставлятиме "Укрпошта"

Понеділок, 14 січня 2008, 11:50

Кабінет міністрів має намір ухвалити постанову, згідно з якою компенсації по знецінених вкладах в Ощадбанку СРСР зможуть видаватися через мережу "Укрпошти".

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у Дніпропетровську, де вона перебуває з робочою поїздкою.

"Ми звернулися до "Укрпошти" і в ці хвилини укладається угода між "Ощадбанком" та "Укрпоштою", щоб люди прямо у черзі могли заповнити заяву, згідно з якою люди прямо від листоноші, як вони отримують пенсію, щоб так само отримували компенсації", - сказала вона.

"Якщо ми нормально спрацюємо, то вже завтра-післязавтра люди по всій країні отримають заяви, за якими зможуть отримувати компенсації на дому", - пояснила прем'єр.

Тимошенко назвала черги у відділеннях "Ощадбанку" результатом ігнорування проблеми компенсації внесків попередньою владою.

"16 років це питання не вирішувалося, у нас є вибір - або виплачувати компенсації і боротися з чергами, або не виплачувати їх взагалі", - заявила прем'єр.

За її словами, у зв'язку із навантаженням на "Ощадбанк" було прийнято рішення підвищити базовий оклад для операційно-касових працівників банку на 50%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News