Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк нагадав Тимошенко, що в неї залишилося 3 дні. І подовжив на тиждень

Понеділок, 14 січня 2008, 12:25

Програма діяльності уряду буде розглянута у Верховній Раді одразу після заслуховування послання президента Віктора Ющенка.

Про це сказав в інтерв’ю журналістам після погоджувальної ради голова парламенту Арсеній Яценюк.

За його словами, це станеться одразу ж після відкриття другої сесії Верховної Ради 6 скликання.

Спікер нагадав, що останній термін подачі урядової програми спливає 17 січня.

"Однозначно, друга сесія Верховної Ради розпочнеться з послання президента та розгляду питання щодо затвердження програми діяльності українського уряду. 17-го числа програма повинна бути у Верховній Раді", - наголосив він.

"Ми її активно опрацюємо в комітетах, попрацюємо ще з урядом і, думаю, що в перший день чергової сесії Верховної Ради ми її розглянемо і затвердимо", - додав Яценюк.

Коментуючи свої пропозиції до депутатів щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради на тиждень, спікер сказав, що відповідне рішення прийняте, але робота буде продовжена у комітетах і фракціях.

Після цього, повідомив він, наприкінці наступного тижня депутати зберуться на сесійне засідання для закриття роботи першої сесії.

Відповідаючи на запитання, чи говорили з ним депутати коаліції щодо наміру висунути недовіру генпрокурору Олександру Медведьку, Яценюк порадив спрямувати це запитання до самих депутатів. "Я нічого не знаю", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування