Тимошенко знову візьметься за Пінчука та заїде до мами

Понеділок, 14 січня 2008, 15:14

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що уряд вивчить ситуацію навколо Нікопольського заводу феросплавів, який зараз перебуває у спільному управлінні Віктора Пінчука і групи "Приват".

"Ми очікуємо призначення нового керівника Фонду держмайна, тому що на старе соціалістичне керівництво покладатися не доводиться", - сказала Тимошенко в Дніпропетровську в понеділок.

"Після цього ми вивчимо всі судові рішення стосовно НЗФ, і потім Мінюст разом з фондом держмайна буде ухвалювати рішення, виходячи з судових рішень", - сказала Тимошенко.

Вона також заявила, що попередня влада "довела до рівня банкрутства Нафтогаз, Енергоатом та Укрзалізницю".

За її словами, новий уряд зможе нормалізувати ситуацію на цих підприємствах, в тому числі, використовуючи "модель приватно-державного партнерства".

Тимошенко також заявила, що в разі зловживань, члени її команди будуть нести відповідальність.

"Я всю свою команду ще до виборів і після виборів попередила, що будь-які прояви некоректності чи, не дай Боже, корупції, будуть тягнути за собою найжорсткішу відповідальність", - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що має намір в кінці дня заїхати додому.

"Сьогодні після всієї програми я планую заїхати до мами, вона мене завжди чекає. Крім того сьогодні ми святкуємо день народження одного з членів моєї родини", - сказала вона.

За інформацією "Української правди" це чоловік Антоніни Ульяхіної, тобто дядько Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...