Тимошенко закрутила інтригу з виборами президента

Понеділок, 14 січня 2008, 19:22

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає відкритим питання про участь у виборах президента, якщо уряду заважатимуть проводити реформи.

Про це вона сказала в ефірі дніпропетровського 11 каналу.

На запитання ведучого, чи хоче вона бути президентом, Тимошенко засміялася і відповіла:

"Це дуже пряме питання. На посаді прем’єра, якщо дадуть працювати для очищення країни, то в прем’єра вистачить роботи 24 години без вихідних, а якщо почнуть ставити умови: тут не чіпай, тут свої люди, тут свої силові структури, - тоді це питання".

За словами Тимошенко, якщо уряд зможе ефективно працювати, то "тоді немає значення, коли президентські вибори і хто з демократичної коаліції буде балотуватися".


"Коли мені ставлять питання, які були помилки у 2005 році, я відповідаю: одна помилка – я відірвалася від обозів, думаючи, що всім потрібні ці реформи, а виявляється, що коли починаєш їх робити, то опір з’їдає цього прем’єр-міністра", - сказала вона.

"Я зробила висновки. Зараз ми будемо пересуватися "мелкими перебежками", але дуже ефективно, щоб знову не поховати владу", - додала прем’єр.

На питання стосовно запропонованого президентом законопроекту про Кабмін, Тимошенко сказала, що його підтримуватиме.

"Я не знаю системи, яка може обмежити повноваження мене і мого уряду. Тих повноважень буде достатньо для наведення порядку", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування