Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк відчитав депутатів, що не вміють подавати папери

Вівторок, 15 січня 2008, 09:25

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк звернувся до голів парламентських комітетів з проханням підготувати до початку другої сесії тематичний підхід до розгляду законопроектів на засіданнях Верховної Ради.

Під час відкриття засідання парламенту у вівторок спікер відзначив "неймовірний темп" зростання об'єму законодавчих ініціатив: "Комітети перевантажені. Це добре, це наша основна робота".

"Я вже висловлював пропозицію і зараз наполягаю на необхідності тематичного підходу в розглядах Верховної Ради тих чи інших проектів законів. Статистика підтверджує доцільність такого підходу", - сказав Яценюк.

Він також запропонував, що "протягом пленарного тижня ми можемо мати кілька пленарних засідань, що носять тематичний характер".

Крім того, Яценюк повідомив, що на погоджувальній раді у понеділок було досягнута домовленість продовжити першу сесію Верховної Ради на один пленарний тиждень, зокрема, це буде робота у комітетах і фракціях.

"Кількість питань велика, а готовність половинчата – пропонується продовжити поточну сесію на один пленарний тиждень – у комітетах і фракціях", - сказав голова Верховної Ради.

"Усе, що буде готове, ми переглянемо на погоджувальній раді у четвер, щоб зібратися у п'ятницю. Тому, вважаю, що пропозиція президента (про продовження роботи) є слушною", - додав він.

Крім того, під час свого виступу Яценюк зробив зауваження депутатам відносно належного оформлення своїх законотворчих ініціатив:

"За останній місяць мною особисто було повернуто 12 законодавчих ініціатив як неналежно оформлені – негоже, коли священне право підпису депутата переходить до його помічника з факсиміле".

"Це не коректно до самих себе. Тому прошу регламентний комітет, щоб ми зняли це питання назавжди", - додав голова Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:51
Шанси України на перемогу в Євробаченні 2024: як змінилися прогнози букмекерів після двох півфіналів
12:44
Павлюк анонсував створення центру рекрутингу Сухопутних військ
12:33
Посол Польщі: Повернення чоловіків до України силою важко уявити
12:22
Росіяни з артилерії обстріляли Сумщину: загинула жінка, її онука — поранена
12:17
Вчені знайшли 57 тисяч клітин і 150 мільйонів нейронних зв'язків у крихітному зразку людського мозку
12:17
Український експорт з чорноморських портів сягнув 45 мільйонів тонн: чию продукцію переважно вивозили
12:07
У Повітряних силах пояснили, чому під час удару по Харкову не лунала тривога
12:07
фото, відеоПартизани показали вцілілі судна залишків ЧФ РФ у Криму
12:06
Морські дрони Magura вже потрощили Чорноморський флот РФ на $500 млн – Юсов
12:00
У двох регіонах після російських атак найскладніша ситуація з енергетикою – YASNO
Усі новини...
Реклама: