Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький дозрів до відступного за недобудову перед "Олімпійським"

Вівторок, 15 січня 2008, 09:41

Голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький вирішив звернутися до ТОВ "Юджин", що веде будівництво торгового комплексу перед НСК "Олімпійський", з пропозицією щодо компенсації за знесення об'єкту.

Для цього він доручив створити робочу групу із залученням експертів, консультантів, фахівців для врегулювання майнових та земельних питань, пов'язаних зі знесенням об'єкту незавершеного будівництва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА із посиланням на Головне управління з фізичної культури та спорту.

"Київ робить усе можливе, щоб належним чином підготуватися до чемпіонату з футболу Євро-2012", - наголошують у КМДА.

Зокрема, значну увагу приділено "розвитку транспортної інфраструктури міста, готельного господарства, благоустрою, реконструкції архітектурних пам'яток столиці тощо".

Окрім того, додається у повідомленні, "опрацьовуються пропозиції щодо будівництва нового футбольного стадіону".

Зокрема, "пропонується варіант розміщення стадіону за рахунок території військових частин та структур, підпорядкованих Міністерству оборони біля нової станції метро "Червоний хутір", що будується".

"Або ж на території Національного комплексу "Експоцентр України", який є найбільш реальним за наявності вільних від забудови ділянок", - додає прес-служба.

"За участю інвесторів тут є можливість збудувати новий багатофункціональний комплекс зі стадіоном, льодовою ареною, офісно-житловим та готельно-офісним комплексами, багатоповерховими паркінгами, які зможуть забезпечити обслуговування гостей Києва", - зазначають у КМДА.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування