Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обговорить свій "план" і піде до Ющенка

Вівторок, 15 січня 2008, 09:52

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена у тому, що Верховна Рада ухвалить програму діяльності уряду навіть за незначної переваги в більшості.

Про це вона заявила під час громадських обговорень програми діяльності Кабінету міністрів "Український прорив: для людей, а не для політиків", що проходить в Українському домі у Києві.

"Я впевнена в тому, що ми її приймемо, тому що навіть маленька перевага в парламенті в 227 осіб – в залежності від Івана Степановича (Плюща), 228 – там коливається чисельність плюс-мінус один голос", - сказала Тимошенко.

"Навіть ця невелика перевага у більшості цю програму прийме. Тому що є і робота над помилками демократичної команди, і бажання нічого не зруйнувати – і тому навіть з такою невеликою перевагою ми будемо голосувати", - додала вона.

Прем’єр-міністр зазначила, що для роботи над програмою уряду в Кабміні буде створено близько 10 спеціалізованих рад, які будуть тісно працювати з громадськістю.

Тимошенко також повідомила, що після півторагодинного обговорення програми у вівторок вона має направитись до президента для обговорення урядової програми.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...