Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС пропонує обібрати депутатів до кінця сесії

Вівторок, 15 січня 2008, 10:08

Фракція "Наша Україна-Народна самооборона" закликає депутатів уже на цій сесії розпочати процедуру внесення змін до Конституції щодо відміни депутатської недоторканності.

Про це заявив із трибуни парламенту лідер фракції В’ячеслав Кириленко.

Він також закликав депутатів до кінця сесії ухвалити зміни до закону про статус народного депутата щодо скасування пільг.

Кириленко відзначив, що фракція вже зареєструвала проект про скасування пільг щодо отримання безкоштовного житла, безкоштовного проїзду, безкоштовного лікування в санаторіях.

"Пенсії депутатів можуть бути високими, але не такими аморально високими як тепер", - зазначив він.

"Найважливішим завданням є скасування пільг і вилучення 26 статті із закону, що гарантує недоторканність. Наполягатимемо на голосуванні цього питання вже на цій сесії", - закликав Кириленко.

Він також заявив, що парламент уже на цій сесії зобов’язаний розпочати процедуру змін у Конституцію щодо вилучення норми про недоторканність.

"І в поіменному голосуванні побачити, хто за скасування недоторканності, а хто використовував це лише як гасло", - зазначив Кириленко.

Лідер "Нашої України-Народної самооборони" також закликав ратифікувати статут ГУАМ та проголосувати за закони, внесені президентом, і запросив усіх депутатів "до плідної роботи без канікул".

Водночас лідер фракції БЮТ Іван Кириленко закликав депутатів підтримати роботу уряду та внести зміни у фіскальне і митне законодавство.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування