Вінський збере під своє крило роздане Рудьковським

Вівторок, 15 січня 2008, 14:10

Міністерство транспорту і зв'язку України під керівництвом Йосипа Вінского поверне те, що "відібрали" у міністерства під керівництвом Миколи Рудьковського.

Про це Вінський заявив в інтерв'ю Лізі.

Зокрема, попереднім урядом із системи управління міністерства були виведені ключові системотворчі підприємства "Укрзалізниця", "Укравтодор", концерн "Укрморпорт", "Укртелеком", без яких транспортне відомство стало неповноцінним.

"Постановами уряду вони виводилися і ми будемо постановами повертати їх назад", - сказав міністр.

"Уже йде робота по "Укртелекому". Прийняли рішення, що він буде йти на приватизацію, а щодо концерну "Укрморпорт" - скасовані рішення про його створення. Тобто концерн сьогодні знаходиться в стадії ліквідації. Що стосується "Укрзалізниці", то ми сьогодні вже ситуацію вирішили і вона чітко працює в системі управлінння міністерства", - повідомив Вінський.

По "Укравтодору", за його словами, потрібно змінювати положення "Про Державну службу автодоріг" і міністерство це положення зараз готує.

Також, за словами Вінського, готуються зміни до положення "Про Міністерство транспорту і зв'язку України".

"Є закон "Про Кабінет Міністрів України", є повноваження міністрів, що визначені законом, є система керування в державі, що передбачає, що є галузь і міністр, міністерство відповідає за всю політику в цій галузі і всі структури, що працюють у цій галузі повинні працювати в системі політичного впливу і управління міністра", - пояснив керівник транспортного відомства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...