Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналістів попросили не лізти у стосунки "НУ-НС" і президента

Вівторок, 15 січня 2008, 16:23

Заступник керівника фракції "НУ-НС" Роман Зварич просить журналістів не лізти в питання етики відносин між його фракцією і президентом Віктором Ющенком.

Про це він заявив журналістам, відмовившись коментувати на їхнє прохання зустріч президента і депутатів "НУ-НС" перед початком вечірнього пленарного засідання парламенту, повідомляє Ліга.

"Я не буду вам нічого казати... Ви серйозні люди, ви говорите з заступником голови фракції, що брав участь у зустрічі за закритими дверима із президентом, із представниками фракцій і міністрами", - зазначив Зварич.

"Ви думаєте, я буду порушувати таємність зустрічі і на всю країну розповідати, про що йшла мова в бесіді з президентом?!", - запитав заступник керівника фракції.

На питання, що секретного було в цій зустрічі, Зварич відзначив, що його відмова інформувати журналістів - не питання таємності, а питання етики.

"Журналісти не повинні лізти туди, де є питання етики. Це питання етики відносин між фракцією і президентом", - наголосив він.

Також Зварич попросив пресу "не підставляти" депутатів від "НУ-НС" і не запитувати їх про зустріч: "Не підставляйте наших депутатів, тому що якщо хтось з них почне плескати язиком, то він від мене почує".

Як відомо, представники "НУ-НС" обговорювали з президентом і міністрами, обраними за квотою "НУ-НС", напрямок реформ у їхніх галузях.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування