США попередили, що Янукович ще повернеться

Вівторок, 15 січня 2008, 16:33

Міністр закордонних справ у "опозиційному Кабінеті Міністрів" Костянтин Грищенко і сенатор США Ричард Лугар обговорили розвиток демократії в Україні.

Про це вони повідомили журналістам після зустрічі.

На зустрічі також був присутній посол США в Україні Вільям Тейлор, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми висловили своє захоплення розвитком демократії в Україні, чесними і відкритими виборами, що пройшли торік, а також тим, як влада й опозиція працюють на благо своєї держави", – сказав Лугар, описуючи розмову з міністром "опозиційного Кабміну".

У свою чергу, Грищенко відзначив, що був дуже радий тому, що його перша зустріч на нині займаній посаді пройшла саме із сенатором Лугаром.

"Тіньовий" міністр відзначив, що Партія регіонів продовжує вести діалог зі США по тих же питаннях, по яких вела в часи прем'єрства лідера ПР Віктора Януковича.

"Ми продовжуємо нашу дискусію з тих питань, які були сутністю дискусії уряду Януковича, коли він був при владі, і будуть залишатися і будуть дуже важливими, коли він повернеться до влади", – сказав Грищенко.

Лугар висловив сподівання на те, що в квітні пройде зустріч президентів США й України.

"Я особисто сподіваюся, що президент США зможе приїхати в Україну в квітні цього року. Ну, звичайно, це повинно обговорюватися між президентами, вони повинні визначитися з більш конкретними планами і датами", – сказав Лугар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування