Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький заліз на Труханів острів під прикриттям Євро-2012

Середа, 16 січня 2008, 11:19

У Києві планують створити ландшафтний екопарк "Міжнародний молодіжний центр", який вирішить питання забезпечення змістовного дозвілля та розміщення гостей чемпіонату з футболу Євро-2012.

Як повідомили у Головному управлінні у справах сім’ї та молоді, центр має бути створений на Трухановому острові, повідомляє прес-служба КМДА.

Він включатиме постійні будови, тимчасові модульні будинки, а також зелену зону з наметовими містечками, коли буде така потреба.

Також передбачається створення молодіжного інформаційно-комунікаційного центру та проведення альтернативного молодіжного непрофесійного чемпіонату УЄФА Євро – 2012 серед вболівальників.

"Окрім того, іноземні туристи уже не заблукають, гуляючи вулицями столиці України. Адже у Києві заплановано створити мережу туристично-інформаційних центрів та мережу екскурсійних пунктів", повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За його словами, для забезпечення інформаційної підтримки гостей чемпіонату планується розмістити мережу сучасних туристичних інформаційних терміналів.

ГУ комунального господарства на замовлення УЄФА виготовило ряд картосхем іноземними мовами, різноманітні буклети-путівники, а також фільм про туристичні можливості міста Києва.

Окрім того, у центральній частині міста та в місцях масового відпочинку планується встановити вказівники іноземною мовою основних об’єктів туристично-екскурсійної експозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування