Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Реприватизації не буде. Але один кандидат уже є

Середа, 16 січня 2008, 14:07

Уряд вирішить долю "Луганськтепловозу" після того, як отримає кінцеве судове рішення в його справі та висновок юристів Кабінету міністрів щодо цього рішення.

Про це повідомив перший віце-прем’єр Олександр Турчинов після засідання уряду у середу.

"Як тільки ми отримаємо рішення суду і юристи Кабміну скажуть, що його не можна буде оскаржити, аби всі права були чітко захищені, тільки тоді може бути ухвалене якесь рішення по Луганськтепловозу", - сказав він.

На зауваження російських журналістів з приводу того, що російський інвестор вклав великі кошти у це підприємство, Турчинов відповів наступне:

"Ми стоїмо на захисті всіх інвесторів і суб’єктів економічної діяльності, але все має бути реалізовано в рамках закону. Якщо суд визнав якісь порушення, значить, вони мають бути виправленими. Якщо суд ухвалив рішення про незаконність приватизації – значить, воно також має бути виконане".

Також він зазначив, що компенсація російським інвесторам, які вклали гроші в Луганськтепловоз після приватизації, може бути виплачена за рішенням суду.

Перший віце-прем’єр наголосив, що уряд не ініціює процесів щодо визнання недійсними приватизацій і не складає відповідних списків підприємств, які мають бути розглянуті в особливому порядку або поставлені під знак питання.

"Якщо були порушення в приватизаційних рішеннях з боку Кабміну (маються на увазі наші попередники), ці рішення мають бути виправлені", - наголосив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...