Дубина спішить поперед Тимошенко до "Газпрому"

Середа, 16 січня 2008, 19:30

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина планує у четвер, 17 січня, вилетіти до Москви на переговори з керівництвом ВАТ "Газпром".

Свій візит Дубина здійснить відповідно до протокольного доручення прем'єр-міністра Юлії Тимошенко від 9 січня, повідомляє УНІАН із посиланням на джерело в уряді.

Згідно з цим документом, зокрема, Мінпаливенерго, Мінфіну, Мінекономіки і "Нафтогазу України" доручено проаналізувати обґрунтованість розрахунків ставки плати за транзит російського природного газу територією України.

Також доручено проаналізувати доцільність часткової зміни структури цієї ставки шляхом отримання від замовника послуг з транспортування необхідних обсягів технологічного газу для здійснення робіт з транспортування.

Як відомо, у середу перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що найближчим часом мають відбутися переговори між "Нафтогазом України" та "Газпромом".

За його словами, енергетичні питання також будуть обговорюватися під час зустрічі прем'єр-міністрів Росії та України Віктора Зубкова і Юлії Тимошенко відповідно.

За повідомленням посольства Росії, така зустріч має відбутися у середу, 23 січня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування