У Огризка підготують "малий рух", але результат – все одно у лютому

Четвер, 17 січня 2008, 12:07

Делегація українського МЗС наступного тижня виїде в Польщу для переговорів щодо підготовки угоди про малий прикордонний рух.

Про це в четвер на прес-конференції в Києві повідомив директор департаменту консульської служби МЗС України Борис Базилевьский.

"Ми сподіваємося, що особливих проблем з цією угодою не виникне... і в лютому (цього року) ця угода буде підписана", - зазначив він.

При цьому Базилевський підкреслив, що така домовленість досягнута в ході його зустрічі з послом Польщі в Україні в середу.

Водночас Базилевський зазначив, що польська сторона висловила зауваження, що оскільки українсько-польська ділянка кордону э найдовшою, то польській стороні необхідний певний час для підготовки обслуговування українських громадян, видачі їм дозволів.

Крім того директор департаменту консульської служби МЗС зазначив, що українська сторона сприятиме польській стороні в питаннях тимчасового поліпшення умов функціонування генерального консульства у Львові.

Зокрема, він зазначив, що йдеться про тимчасовий процес, оскільки в перспективі передбачається будівництво нового приміщення генерального консульства Польщі у Львові.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування