Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Ющенко зустрінеться з бізнесменами

Четвер, 17 січня 2008, 14:43

Наприкінці січня поточного року в Україні відбудеться форум "Влада і бізнес - партнери" за участю президента Віктора Ющенка.

Про це заявив керівник служби забезпечення зв'язків секретаріату президента з Верховною Радою і Кабінетом міністрів Ян Берназюк, повідомляє Ліга.

Берназюк зазначив, що на цьому форумі, зокрема, будуть розглянуті нові ідеї в сфері підприємництва, що надалі повинні трансформуватися в законопроекти, здатні вирішити проблеми бізнесу.

Як відомо, у грудні учасники прес-конференції "Влада і бізнес: діалог чи корупція і рейдерство?" заявили, що малий і середній бізнес у даний час перебуває в небезпеці.

За їхніми словами, українські підприємці зустрічають 2008 рік з відчуттям занепаду, зумовленого законодавчо-регуляторними діями як на національному рівні, так і на рівні місцевого самоврядування.

Так, звучали заяви про корупційність норм щодо орендних відносин, їх реалізацію на місцевому рівні, щодо т.зв. наведення порядку з законністю розміщення малих архітектурних форм.

Підприємці, які заявляють, що постраждали від протиправних дій органів місцевого самоврядування, вказують на те, що окремі представники місцевої влади переслідують свої бізнеси-інтереси.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...