Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЯ ЗАБЛОКУВАЛА ЯЦЕНЮКА. ВІН РАДИТЬ НЕ БУБНІТИ І ПОДАТИ В СУД

П'ятниця, 18 січня 2008, 10:23

Фракції Партії регіонів та КПУ заблокували трибуну Верховної Ради, вимагаючи відкликати лист про приєднання України до плану дій щодо членства в НАТО.

У свою чергу голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив, що відкличе підпис лише в тому разі, якщо буде змінено законодавство України.

"Не хочемо працювати, знайшли привід.. Це правильно. Значить я звертаюсь з пропозицією до двох фракцій внести на комітет зміни до закону про основи національної оборони України, де виключити статтю шосту та восьму, а також внести зміни до постанови ВР, за яку і Нестор Іванович голосував від 2002 року про виключення пункту 1.1", - запропонував Яценюк.

"Як тільки це буде зроблено, буде відкликано підпис. Якщо нема такого рішення голова ВР не може порушувати Конституцію", - попередив голова Верховної Ради.

Крім того, Яценюк порекомендував депутатам, які вимагають його відсторонення, або зібрати 150 підписів за його відставку або подавати в суд.

Після цього його оточили регіонали, зокрема прийшов Владислав Лук’янов, який намагався читати голові ВР якісь закони. На що той відповів: "Не бубніть".

Ще на початку засідання Яценюк попросив ліву частину залу "дотримуватись етики". Голова Верховної Ради не глухий і всім усе дасть", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування