Яценюк депутатам: "Ви ще в квартиру до мене заїдьте"

П'ятниця, 18 січня 2008, 10:33

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк запросив голів фракцій зібратися для того, щоб домовитись про конструктивне продовження засідання парламенту.

Депутати від фракцій Партії регіонів та Компартії заблокували трибуну після чергового висловлення вимоги до спікера відкликати свій підпис під листом керівників держави до генсека НАТО.

Після кількох виступів депутатів від коаліції, які звинуватили Партію регіонів у небажанні працювати і тому, що питання НАТО є для цього лише приводом, Яценюк закликав депутатів сісти на місця і продовжити засідання.

Натомість до його крісла підійшов депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, який ще під час першого голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра забрав у спікера його картку.

Лук'янов почав пояснювати Яценюку, що він порушує закони і Конституцію, у відповідь спікер сказав: "Не кричи, не бубни над вухом". "Що є ви за дикі люди такі!", - звернувся він до решти депутатів, що блокували трибуну.

Крім того під час його перемовин з депутатами, що підійшли до спікерського крісла, Яценюк зауважив: "Ви ще в квартиру до мене заїдьте".

Після того, як біля спікера зібралося понад 10 депутатів він висловив пропозицію зібрати голів фракцій, щоб провести "правовий лікбез" щодо законності підписання листа до генсека НАТО.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування