Міліція нагадала, що не забула пасинка Фірташа

П'ятниця, 18 січня 2008, 13:58

Органи внутрішніх справ продовжують вживати заходів щодо розшуку та затримання Сергія Калиновського, фігуранта двох резонансних кримінальних справ, порушених в Україні.

Про це йдеться в повідомленні ДГЗ МВС.

Наразі він перебуває в міжнародному розшуці каналами Інтерполу. З жовтня минулого року відповідна "червона картка" виставлена НЦБ Інтерполу в Україні.

Калиновський 30 травня минулого року в Києві, керуючи власним автомобілем BMW, скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, у результаті чого загинув водій ВАЗу та пасажирка, яка була в авто з Калиновським.

За фактом ДТП з двома потерпілими слідчими Шевченківського райвідділу міліції столиці було порушено кримінальну справу за ст. 286 ч.3 КК. Однак 15 вересня того ж року Сергій Калиновський під час проходження стаціонарного лікування самовільно, не попередивши органи досудового слідства, залишив медичний центр і зник.

За два роки до цього, 4 травня 2005 року, Сергій Калиновський на зауваження інспектора ДПС щодо порушення правил дорожнього руху відповів брутальною лайкою, а на вимогу надати документи – вдарив міліціонера в обличчя. Тоді за даним фактом прокурором Печерського району столиці було порушено кримінальну справу за ст. 345 ч.2 КК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування