Одеському Калиновському підготували долю київського?

П'ятниця, 18 січня 2008, 14:38

Одеська міліція обмежила свободу пересування Фелікса Петросяна, підозрюваного в здійсненні резонансного ДТП підпискою про невиїзд.

Про це повідомила прес-служба МВС "Обкому".

12 січня в місті Одеса близько 3 години ночі на вулиці Вільямса відбулася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої постраждало троє людей, одна з них загинула.

За попередніми даними, винуватцем ДТП став автомобіль "Тойота Прадо", водій якого, 18-літній місцевий житель, студент Юридичної академії, не вибрав безпечну швидкість і дистанцію і зіштовхнувся з автомобілем "Деу Ланос", що рухався в зустрічному напрямку.

Унаслідок цього обидва автомобілі втратили управління і по інерції зіштовхнулися з іншими автомобілями, що рухалися або були припаркованими поруч з місцем ДТП. Усього в цьому дорожньо-транспортному випадку було пошкоджено 11 автомобілів.

Щодо водія "Тойота Прадо" слідчим управлінням ГУ МВС України в Одеській області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу.

Призначено ряд експертиз.

За словами заступника начальника ГУ МВС України в Одеській області Дмитра Фучеджі, у результаті наркологічної експертизи уже встановлено, що на час здійснення ДТП водій "Тойота Прадо" знаходився в стані алкогольного сп'яніння. На період слідства з нього узята підписка про невиїзд.

"Зараз підозрюваний знаходиться на стаціонарному лікуванні в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні і постійно спілкується зі слідчим по даній справі. Слідство триває", - йдеться в повідомленні міліції.

Як відомо, саме з лікарні втік Сергій Калиновський, винуватець резонансного ДТП у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування