Луценко сказав, що Черновецький вдарив його першим по хворому коліну

П'ятниця, 18 січня 2008, 22:09

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що не буде вибачатися перед мером Києва Леонідом Черновецьким, якого він ударив після засідання Радбезу в п’ятницю.

"Я залишуся Луценком і не буду вибачатися перед мерзотниками і злодіями", - сказав Луценко в ефірі каналу Інтер.

Міністр розповів, що протягом засідання Радбезу Черновецький звернувся до президента зі словами: "Віктор Андрійович, Луценко вимагав у мене землю нібито для міліціонерів і якщо не дам – обіцяв арештувати мого сина".

За словами Луценка, він був "у шоці".

"Я зустрічався з Черновецьким два рази – на сесії в Київраді та у мене в кабінеті. Ще до виборів, коли він був обраний, він телефонував мені і повідомив: колишній прокурор Києва тисне на міліціонера, щоб він арештував перед виборами його сина Степана Черновецького в підозрі до афери "Еліта-Центр".

"Я сказав: "Пане Черновецький, мій принцип – я з дітьми не воюю. І я дав команду допитати Степана Черновецького після виборів", - додав міністр.

За словами Луценка, після закінчення РНБОУ він покликав Черновецького: "Я сказав йому, що він брехун і просто падлюка, бо так нормальні люди не поступають".

"Після цього пан Черновецький, як він веде себе все життя, підступно вдарив ногою мене по коліну, яке болить з часів Майдану. Я щойно заїжджав у лікарню і зробив усі дії, щоб це зафіксувати. У відповідь я дав ляпаса Черновецькому. Це бачили всі губернатори. Відкритою долоню я дав чоловічого ляпасу", - заявив Луценко.

У свою чергу секретар Київради Олесь Довгий в цьому ж ефірі заявив, що Луценко має вибачитися перед Черновецьким і подати у відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування