Ющенко затяг у воду Балогу, Кириленка і підлеглих Тимошенко

Субота, 19 січня 2008, 12:24

Президент Віктор Ющенко викупався у хрещенській воді з нагоди Хрещення Господнього.

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко разом із молодшим сином Тарасом відвідав каплицю на честь Великомучениці Варвари на території санаторного комплексу Пуща-Озерна в Києві.

З нагоди свята біля озера, що знаходиться на території санаторію, відбулася Божественна літургія та Велике освячення води. Після завершення освячення Ющенко згідно з народним звичаєм викупався у хрещенській воді.

Прес-служба нагадує, що для президента купання на Водохреща є вже доброю традицією.

Крім Глави держави, у крижаній воді скупалися глава секретаріату Віктор Балога, голова фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко, депутат Петро Ющенко та інші, міністр охорони здоров’я Василь Князевич, міністр оборони Юрій Єхануров, міністр палива та енергетики Юрій Продан, міністр у справах молоді та спорту Юрій Павленко, заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський.

Водночас, виступаючи на святковому зібранні поблизу каплиці Хрещення Господнього у столичному Гідропарку, Ющенко відзначив, що в цей день наша земля очищується святою водою "від усякої скверни та неправди".

"Йорданської чистоти сьогодні я бажаю нашому народові, нашій землі, нашим помислам, намірам і діям", – цитує Ющенка прес-служба президента.

Він взяв участь у священному молебні з нагоди свята Водохреща, який провів глава УПЦ Київського патріархату Філарет. Після цього патріарх також здійснив чин освячення дніпрових вод та води в каплиці Хрещення Господнього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування