Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко здивувався пропозиції захищати його бронетранспортерами

Субота, 19 січня 2008, 15:26

Міністр оборони Юрій Єхануров спростовує інформацію про передачу окремого полку президента України зі складу Збройних Сил до Управління держохорони.

Єхануров розповів, що після його призначення главою оборонного відомства в міністерстві була розглянута пропозиція УДО про можливість передачі президентського полку у безпосереднє підпорядкування управлінню держохорони.

Міністр наголосив, що про підсумки розгляду цього питання він особисто поінформував президента на своїй першій доповіді два тижні тому, зазначивши при цьому, що Віктор Ющенко з великим здивуванням вислухав його і наказав припинити навіть будь-які розмови навколо цього питання.

"Президент наголосив, що Окремий полк президента України структурно входить до складу Збройних Сил України і залишатиметься тут і надалі", - цитує Єханурова прес-служба міністерства.

Крім того, міністр наголосив, що з його точки зору – це питання вже давно вичерпане, а спроби його політизувати вважає неприйнятними для політиків та фахівців, що, принаймні публічно, переймаються питаннями реформування Збройних сил.

Як повідомлялося, про підпорядкування президентського полку Управлінню держохорони напередодні заявив глава комітету парламенту з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування