Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Версія Довгого: Луценко бив Черновецького в спину

Субота, 19 січня 2008, 16:23

Секретар Київради Олесь Довгий стверджує, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко наніс удар меру Києва Леоніду Черновецькому в спину.

"Те, що ви чули від пана Луценка, – це все неправда", - зазначив Довгий у суботу під час святкування Водохреща у Гідропарку, повідомляє газета "Хрещатик".

Щодо слів Луценка про удар під столом з боку Черновецького, то Довгий повідомив, що між посадовцями була відстань не менше 5 метрів.

Довгий також показав зі свого мобільного телефону фотографії обличчя Черновецького, на яких чітко видно червоні сліди після удару.

"Він повинен вибачитися не перед Леонідом Черновецьким – це їх особиста справа, – а перед урядом, до якого він належить і по відношенню до якого він вчинив не коректно. Він повинен вибачитися перед киянами і перед міліцією, яка на нього дивиться. Інакше 220 тис. міліціонерів будуть сприймати це як сигнал вседозволеності, а я підкреслюю, що мундир міністра – це не додатковий імунітет, а додаткове зобов’язання особливо обережно ставитися до кожного свого слова і вчинку", - підкреслив Довгий.

Як повідомлялося, у п’ятницю після засідання Ради нацбезпеки і оборони між Луценком і Черновецьким сталася бійка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування