Від Ющенка вимагають звільнити битого і не битого

Понеділок, 21 січня 2008, 10:34

Народний депутат від фракції КПУ Катерина Самойлик вважає, що і міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, і мер Києва Леонід Черновецький повинні скласти з себе повноваження і не ганьбити державу.

"Хто б міг подумати, що в одному з високих кабінетів державної влади можна собі таке дозволити!" – сказала депутат, коментуючи бійку між головою Київської міськадміністрації і очільником МВС після засідання РНБО 18 січня.

"Я вважаю, що обидва вони повинні скласти з себе повноваження і не ганьбити нашу державу. Бо якщо вони дозволяють такі розборки один з одним, то уявіть собі, як вони ставляться до підлеглих! Уявіть собі, як цинічно вони відносяться до тих людей, які довіряють їм! І взагалі, чи можна після цього довірити людям свої долі, сім`ї, справедливість і закон?", - наводить слова Самойлик УНІАН.

"Президент має відреагувати, а він мовчить. Значить, його влаштовують хуліганські вчинки і одного, і іншого. Я вважаю, що обидві ці людини повинні подати у відставку", - підсумувала Самойлик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування