Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий думає, що Луценко дав ляпаса не Черновецькому, а київській громаді

Понеділок, 21 січня 2008, 12:16

Уряд, Верховна Рада та Генеральна прокуратура мають дати належу оцінку діям та заявам міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, вважає секретар Київради Олесь Довгий.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам, коментуючи сутичку між Юрієм Луценком і Леонідом Черновецьким, повідомляє прес-служба Київради.

"Я переконаний, що в разі, якщо пан міністр не знайде у собі сил і можливості вибачитися перед киянами, якщо його вчинок буде легалізований, то тоді будь-який міліціонер може запросто застосувати фізичну силу без відповідного дозволу на те. Чи будуть при цьому почуватися у безпеці наші громадяни?", - сказав Довгий.

Він також вважає, що Луценко має принести свої вибачення урядові, членом якого він є, "оскільки своїм ганебним вчинком та подальшими заявами завдав серйозного удару по іміджу Кабінету міністрів, який у своїх програмних засадах задекларував відстоювання європейських демократичних цінностей".

"Леонід Черновецький не вимагає особистих вибачень. Проте він має намір захищати гідність київської громади, якій Луценко дав ляпаса. У свою чергу Блок Леоніда Черновецького вимагатиме відставки міністра на період розслідування", - заявив Довгий.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування