Ющенко хоче, щоб Тимошенко вже завтра порадувала Суркіса

Понеділок, 21 січня 2008, 12:32

Президент Віктор Ющенко вимагає, щоб у вівторок Кабмін провів остаточну нараду, присвячену остаточному рішенню питань НСК "Олімпійський".

Про це на брифінгу заявив заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький, повідомляє Ліга.

Богуцький відзначив, що на засіданні члени Кабміну повинні ухвалити остаточне рішення щодо компенсації інвесторові, що споруджував будинок торговельного комплексу біля НСК "Олімпійський".

"Президент чітко поставив завдання, що у вівторок усі питання повинні бути вирішені з урахуванням інтересів інвестора", - заявив він.

За словами заступника глави секретаріату, Ющенко наполягає на знесенні цього будинку біля стадіону.

Головний стадіон України - київський НСК "Олімпійський" - був закритий місяць назад на реконструкцію в зв'язку з підготовкою до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Раніше компанія "Юджин", що веде будівництво торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський", заявила, що готова внести всі необхідні зміни в проект будівництва ТРЦ.

Незважаючи на це, ще 1 листопада 2007 року депутати Київської міськради прийняли рішення звернутися до ТОВ "Юджин" із пропозицією про знесення недобудованого торгово-розважального комплексу перед НСК "Олімпійський".

Крім того, депутати заявили про намір звернутися в Кабінет Міністрів із проханням про виділення коштів на компенсацію ТОВ "Юджин", тому що київський бюджет не має таких коштів.

21 листопада 2007 року секретаріат UEFA ще раз підтвердив, що недобудований ТРЦ необхідно знести, інакше Київ залишиться без Євро-2012.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...