Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький блокує своє звільнення?

Понеділок, 21 січня 2008, 14:31

Київська міська влада намагається перешкодити прийняттю Верховною Радою рішення про перевибори столичного мера.

Про це заявив депутат від фракції БЮТ, голова виконавчого комітету партії "Реформи і порядок" (ПРП) Остап Семерак.

За його словами, у випадку проведення таких виборів реальним кандидатом на вищевказану посаду від БЮТ і НУНС може стати Віталій Кличко.

Семерак вважає, що Леонід Черновецький намагається заблокувати вирішення питання про перевибори мера Києва.

"За моїми спостереженнями, пан Черновецький знайшов меркантильних людей у різних фракціях (Верховної Ради), у тому числі й у коаліції, і з їхньою допомогою хоче заблокувати вирішення питання про перевибори мера Києва", - сказав депутат.

Крім того, Семерак нагадав, що батько секретаря Київміськради Олеся Довгого - Станіслав Довгий "трудиться у фракції НУНС", а небіж народного депутата від НУНС Анатолія Матвієнка "працює в адміністрації Черновецького".

Разом з тим, Семерак вважає, що блокування трибуни парламенту в п'ятницю було пов'язано, у тому числі, з наміром коаліції створити слідчі комісії щодо діяльності міських голів Києва і Харкова.

Бютівець повідомив, що в кулуарах Верховної Ради в цей день нібито з'явився Довгий, "який, у принципі, ніколи не ходить у ВР". За словами парламентарія, секретар Київради "підходить до депутатів, бере їх за лікоть, відводить до вікна і щось дуже довго розповідає".

У той же час, відповідаючи на питання про ймовірний результат позачергових виборів мера Києва, член БЮТ сказав:

"Ми виграємо, якщо буде єдиний кандидат від БЮТ і НУНС". "А реальним кандидатом може бути Віталій Кличко", - резюмував політик.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування