БЮТ обвинуватив Луценка в підкладанні свині

Понеділок, 21 січня 2008, 15:19

Представник Блоку Юлії Тимошенко Валерій Писаренко вважає, що оцінку інцидентові, що відбувся між міністром внутрішніх справ Юрием Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким, повинні дати правоохоронні органи і парламент.

Писаренко заявив: "Я не хочу виправдовувати дії міністра внутрішніх справ і, навпаки, вважаю, що він підклав свиню своєю поведінкою, оскільки ні на хвилину не повинен забувати про те, що він міністр".

При цьому Писаренко підкреслив, що Черновецький також не повинен виглядати героєм у цій ситуації. Депутат нагадав про події в Київській міській раді, коли охоронці мера побили декількох депутатів під час розгляду сесією земельних питань. Причому, за словами представника БЮТ, тоді ступінь тілесних ушкоджень був набагато серйознішим, ніж зараз одержав Черновецький, повідомляє Ліга.

Писаренко вважає, що парламент повинен виробити єдину думку по цьому питанню. "Але зважаючи на те, що є різні коментарі про те, чому це відбулося і хто був призвідником, то в першу чергу висновок повинні дати правоохоронні органи", - сказав він.

18 січня міністр внутрішніх справ Юрий Луценко побився з Київським міським головою Леонідом Черновецьким після засідання РНБО України, на якому обговорювалися земельні питання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування