Скалка Суркіса не збирається здаватися

Понеділок, 21 січня 2008, 16:20

Замовник будівництва торгово-розважального центру "Троїцький" - ТОВ "Юджин" має намір оскаржувати в суді рішення про знесення об'єкта незавершеного будівництва перед НСК "Олімпійський" (Київ).

Про це заявив представник засновників ТОВ "Юджин", керівник проекту будівництва ТРЦ "Троїцький" Сергій Овчинніков, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Він висловив подив із приводу рішення Госпсуду Києва, який заборонив продовжувати будівництво біля НСК "Олімпійський": "Як суд міг винести рішення без нашої участі в суді? Вони (Генпрокуратура) у четвер подали позов, він до нас поштою ще не дійшов, ми тексту його не бачили. Як могли його (справу) розглядати? Тиск політичний на нас чиниться. Будемо захищати свої інтереси в суді".

Овчинніков не уточнив, чи готова компанія зносити об'єкт, підкресливши, що вона буде діяти всіма законними методами, оскільки об'єкт незавершеного будівництва знаходиться в приватній власності, у власника проекту є вся законна дозвільна документація.

"Якщо такі рішення суду будуть прийматися за нашою спиною, ми будемо всі рішення оскаржувати. Ми буде боротися в західних судах. Ми почуваємо себе абсолютно правими", - сказав він.

Овчинніков бачить два варіанти розвитку подій: "нам або заплатять компенсацію, або дадуть добудувати об'єкт".

За його словами, компанія залучила міжнародних експертів з оцінки вартості об'єкта. Він відзначив, що сума компенсації може скласти "значно більше ста мільйонів доларів".

"Сума компенсації повинна бути справедливою, котра нас улаштує. Тобто, це всі витрати плюс неодержаний прибуток. Це кілька сот мільйонів доларів", - додав він.

За даними Овчиннікова, будівельна готовність об'єкта зараз складає близько 40%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування