Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ кажуть, що Луценко і Черновецький здійняли "димову завісу"

Вівторок, 22 січня 2008, 09:55

Сутичка міністра внутрішніх справ Юрія Луценка із мером Києва Леонідом Черновецьким, що сталася після засідання РНБО у п’ятницю, 18 січня, є "димовою завісою" у питанні розпродажу земель.

Таку думку висловив депутат від БЮТ Віктор Терен в інтерв’ю Радіо "Свобода".

"Це те, що називається "димова завіса", скажімо так… Для того, що, скажімо, Генпрокуратура дає там київській розібратися в цьому, то було б набагато краще, щоб розібратися у тому дерибані, в тій вкраденій землі в киян", - заявив він.

"І щоб ви, шановні, дорогі мої журналісти, зосереджували увагу не на цій бійці, де, хто і кому дав ляпаса, бо ця вся, розумієте, розмова про київський дерибан відійшла вбік. Сьогодні говорять про те, хто і кого вдарив, хто кого зачепив, давайте краще розберемося в причинах", - закликав БЮТівець.

Крім того, на запитання, чи потрібні, на його думку, дострокові вибори мерів Києва та Харкова, Терен відповів: "Вони не те, що потрібні, вони суперпотрібні, вони обов’язково потрібні".

"А що, Ви вважаєте, скажімо, острів Жуків у Голосієво... Під зніс за підписом Черновецького 40 тисяч дерев! Це зелені легені Києва. Це що, нормально? Ви вважаєте нормально, що сьогодні під загрозою проведення чемпіонату-2012, бо там структури, близькі до...", - почав він наводити аргументи.

Водночас, на запитання про те, хто може бути кандидатом від БЮТ на посаду мера Києва, Терен сказав: "Я думаю, що коаліція знайде спільного кандидата..."

"Моя версія? Мені важко сказати, хто, але це міг би бути, скажімо, і Луценко, міг би бути і (Михайло) Поживанов, міг би бути і (Микола) Томенко. Є дуже багато достойних людей, які користуються великим авторитетом", - зазначив він.

"Я б з величезним задоволенням бачив мером Києва (нині першого віце-прем’єр-міністра Олександра) Турчинова", - додав депутат БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування