У колі Тимошенко відкладають прохання Ющенка до розв’язки з Семенюк

Вівторок, 22 січня 2008, 10:19

Перелік підприємств для першочергової приватизації остаточно сформують після призначення нового голови Фонду держмайна.

Так в інтерв’ю Радіо "Свобода" народний депутат від БЮТ Ольга Бондар прокоментувала прохання президента до уряду скасувати такий список, ухвалений напередодні.

"Зараз ми не можемо вирішити питання голови Фонду держмайна. Нею залишається Валентина Семенюк. Я думаю, уряд буде розглядати пропозицію президента. А чи погодиться, чи ні, я думаю, можна буде дискутувати", - заявила вона.

За словами Бондар, не можна "говорити про скасування, йдеться про перегляд і, скажімо так, тимчасову пролонгацію розгляду цих питань".

"Я вже називала причину: на сьогоднішній момент немає, фактично, того голови Фонду держмайна, який міг би розділити відповідальність з Президентом і Кабінетом міністрів за наслідки такої приватизації", - додала депутат БЮТ.

Як відомо, президент Віктор Ющенко вважає, що ухвалення переліку підприємств для першочергової приватизації було поспішним, тому він наполягає на скасуванні цього рішення на найближчому засіданні уряду (тобто у найближчу середу).

Розгляд парламентом питання про призначення головою Фонду держмайна Андрія Портнова (БЮТ) замість чинної Семенюк має відбутися у п’ятницю, після розгляду депутатами пакету невідкладних законопроектів президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...