Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник закатає у асфальт кілька мільярдів

Вівторок, 22 січня 2008, 10:42

Міністерство фінансів у 2008 році виділить у півтора рази більше, ніж минулого року, коштів на ремонт доріг та у сім разів більше – на реконструкцію та будівництво аеропортів.

Видатки здійснюватимуться відповідно до ухваленого закону про держбюджет на 2008 рік, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Загалом, у 2008 році на підтримку дорожньо-транспортного комплексу із держбюджету планується спрямувати понад 11 млрд. грн., що у півтора рази перевищує фінансування 2007 року.

Зокрема, понад 9 млрд. спрямовується на розвиток автомобільних доріг.

Понад 1 мільярд гривень виділяється на будівництво, реконструкцію та ремонт аеропортів, що у 7 разів перевищує призначення 2007 року (140 млн. грн.).

***

У той же час перший заступник голови Дніпропетровської обладміністрації Семен Кроль заявив, що до Євро-2012 всі автодороги в Дніпропетровській області будуть тільки першої категорії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на офіційний сайт Дніпропетровської облдержадміністрації.

"До Євро-2012 усі автодороги Дніпропетровської області в усіх напрямках повинні бути тільки першої категорії", - сказав він.

Згідно з інформацією на сайті, у 2009 році планується завершити будівництво з'їзду з Кайдацького мосту.

У поточному році на будівництво з'їзду з держбюджету планується одержати 0,5 млрд. грн., у той час як проектна вартість об'єкта перевищує 1 млрд. грн.

Кроль також повідомив, що обладміністрація в 2008 році планує освоїти близько 1 млрд. грн. на будівництві Південної окружної дороги. Загальна вартість цих робіт складає 1,9 млрд. грн., а довжина дороги буде 65 км.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування