У середу Тимошенко придумає, як продати Одеський припортовий

Вівторок, 22 січня 2008, 10:49

Кабінет Міністрів 23 січня розгляне умови приватизації Одеського припортового заводу і зміни в законодавство про приватизацію.

Про це сказано на порядку денному засідання Кабміну на 23 січня, передає Обком з посиланням на Українські новини.

По законопроекту про внесення змін у деякі законодавчі акти України з питань приватизації, проекту постанови Кабміну про зміни в Порядок відчуження об'єктів державної власності і розпорядженню Кабміну про умови конкурсу з продажу пакета акцій Одеського припортового заводу з доповіддю виступить замкерівника ФДМ Дмитро Парфененко.

У середу Кабмін також розгляне проект постанови про державне регулювання виробництва цукру і цукрового буряка на період з 1 січня 2008 року до 1 вересня 2009.

Крім того, Кабмін розгляне удосконалення структури свого секретаріату і затвердить основні напрямки контрольно-ревізійної роботи органів державної контрольно-ревізійної служби на 2008 рік.

Уряд також розгляне врегулювання питань, пов'язаних з виділенням додаткових коштів для проведення робіт з ліквідації наслідків аварії на шахті ім. Засядька (Донецьк).

Як повідомлялося, президент Віктор Ющенко просить прем'єр-міністра Юлію Тимошенко скасувати затверджений Кабміном 16 січня список з 26 підприємств, що підлягають першочерговій приватизації в 2008 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування