Богатирьова їде до Москви з Огризком готувати папери

Вівторок, 22 січня 2008, 11:36

Міністр закордонних справ Володимир Огризко та голова МЗС Росії Сергій Лавров обговорили підготовку до проведення другого засідання міждержавної комісії "Ющенко-Путін", що планується провести у Москві 12 лютого.

Про це вони поговорили у вівторок під час телефонної розмови, повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу МЗС.

Сторони домовилися, що в ході візиту в Москву секретаря РНБО Раїси Богатирьової за участю представників МЗС двох країн буде погоджене питання про підготовку документів для підписання за результатами роботи комісії.

Зокрема, планується підписати план дій на 2008 рік, а також документи зі співробітництва в торгово-економічній і науково-технічній сферах.

Сторони підтвердили, що після засідання комісії Ющенко-Путін будуть проведені візити високопоставлених посадових осіб обох країн для реалізації досягнутих президентами домовленостей.

Також голови зовнішньополітичних відомств домовилися провести після засідання комісії двосторонню зустріч для обговорення питань україно-російських відносин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування