Донецький голова "чисто конкретно" поговорив з Лужковим

Вівторок, 22 січня 2008, 14:03

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко повідомив, що на зустрічі з мером Москви Юрієм Лужковим йшла "дуже серйозна конструктивна розмова".

Про це Лук’янченко повідомив журналістам на прес-конференції в Донецьку, коментуючи свою поїздку до Москви 16 січня, де разом з мерами Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя та інших міст України зустрівся з Лужковим, повідомляє УНІАН.

"Ми впродовж години вели дуже серйозну конструктивну розмову щодо виконання планів соціально-економічного розвитку, розвитку міської інфраструктури, підбили підсумки 2007 року, і кожен поділився, чим займатиметься в 2008 році. Розмова йшла чисто конкретна", - сказав мер Донецька.

За його словами, на зустрічі "цифри бюджету обговорювалися".

"Я можу назвати сьогодні бюджет Москви – 41,8 мільярди доларів. Це схоже на бюджет нашої держави Україна, напевно, трохи більше", - зазначив Лук’янченко.

Він також повідомив, що Донецьк братиме участь в одній з номінацій конкурсу "Найкраще місто СНД", хоча в якій саме – поки не відомо, інформує "Остров".

"Там (на засіданні Асоціації великих міст СНД) виступили представники декількох інститутів, які працюють з асоціацією великих міст, і вони мають у лютому-місяці представляти перелік номінацій. Коли буде оголошено формат конкурсу, ми обов’язково братимемо участь", - пояснив донецький мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...