Тимошенко завзято продовжує не чути президента

Середа, 23 січня 2008, 10:21

Кабінет міністрів не має наміру скасовувати своє розпорядження від 16 січня про затвердження списку з 26 підприємств для першочергової приватизації у 2008 році.

Про це заявив перший заступник міністра Кабміну Георгій Берадзе, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Берадзе, президент Віктор Ющенко не доручав Кабміну скасувати перелік об'єктів для приватизації, а доручив окремо додатково обговорити умови приватизації окремих об'єктів.

"Такого (вимоги президента про скасування розпорядження Кабміну) не було. Мова про те, що окремі об'єкти вимагають додаткового обговорення, мова йде про деталізацію умов приватизації окремих об'єктів", – сказав Берадзе.

Він також відзначив, що порядок денний засідання Кабміну на 23 січня не передбачає ухвалення будь-яких рішень за розпорядженням Кабміну від 16 січня за списком об'єктів для приватизації.

Як відомо, 21 січня прес-служба президента повідомила, що Ющенко просить Тимошенко скасувати затверджений Кабміном 16 січня список підприємств, що підлягають першочерговій приватизації у 2008 році.

Відповідно до повідомлення прес-служби, президент вважає поспішним розгляд і прийняття Кабміном цього розпорядження перед ухваленням нової редакції закону "Про державну програму приватизації".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...